Periode med skolelukning forlænget

  • -

Periode med skolelukning forlænget

Category : News

Regeringen forlænger perioden med skolelukning.

Der kommer desværre til at gå mindst tre uger mere, inden elever og lærere igen kan møde ind på Dalum Landbrugsskole til almindelig undervisning i klasserne. Statsminister Mette Frederiksen har foreløbig forlænget perioden med skolelukning frem til den 13. april for at holde smitte med coronavirus nede.

Det er en rigtig træls situation, men midt i alt bøvlet og bekymringerne, så er det virkelig dejligt at opleve, hvordan vi alle sammen arbejder sammen om at få det bedste ud af situationen.

Travlhed på skolens gange er erstattet af trafik på de digitale platforme, som nu er blevet omdrejningspunkt for undervisningen. Der er rigtig meget kreativitet og aktivitet derude. Tusind tak til både elever og lærere for indsatsen. Det er skønt at mærke jeres store engagement og opbakning til at holde skolen i gang.

Og hvis I, elever, nu kommer til at savne arbejdet med dyr, marker og maskiner for meget, så overvej, om I efter skoletid kan give en hånd med hos jeres læremester eller en lokal landmand. Mange landmænd står lige nu og mangler arbejdskraft, fordi medarbejdere af den ene eller anden grund ikke kan møde op på arbejde.

Vi håber, at I har det godt, og glæder os til at se jer alle sammen igen!

Evt. spørgsmål kan rettes til forstander Jens Munk Kruse:

Jens Munk Kruse

Jens Munk Kruse

forstander

 

 

 

 

 

 


TLP Team Pro