Åbent Hus på Dalum Landbrugsskole 2019-2020

 • -

Åbent Hus på Dalum Landbrugsskole 2019-2020

Category : News


Vi ses til åbent hus både på afd. Dalum og afd. Korinth.

Kom til åbent hus på Dalum Landbrugsskole.

Her kan du høre meget mere om vores uddannelser, hilse på nuværende elever og undervisere samt få rundvisninger på begge landbrugsskolens afdelinger i Odense og Korinth.

Her er datoerne for åbent hus på Dalum Landbrugsskole i efteråret 2019 og foråret 2020:

 • Lørdag, den 23. november 2019, kl. 10-14 – er afholdt
 • Lørdag, den 18. januar 2020, kl. 10-14
 • Lørdag, den 22. februar 2020, kl. 10-14

Dalum Landbrugsskole er en stor landbrugsskole, og det giver dig en række fordele som eventuelt kommende elev/studerende.

For eksempel:

 • Vi har mange undervisere, som er specialister på hver deres område. Det sikrer et højt fagligt niveau i undervisningen, uanset om du er til kvæg, svin eller planter.
 • Vi har mange elever og et aktivt studiemiljø. Vi vil huskes som et sted, hvor man lærte en masse, men også hvor man havde det sjovt sammen, knyttede nye venskaber og fik minder for livet.
 • Vi er centralt beliggende og tiltrækker elever fra hele landet, hvilket giver dig et enestående netværk blandt landbrugsinteresserede i hele Danmark.

For alle lørdage er der åbent hus på begge afdelinger:

 • Dalum Landbrugsskole, Afd. Korinth, Spanget 7, 5600 Fåborg
 • Dalum Landbrugsskole, Afd. Dalum, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S

Vi informerer om følgende uddannelser:

 • EUD og EUX Landmand
 • 10. klasse
 • Studenterforløb
 • 2. Hovedforløb
 • Produktionsleder
 • Agrarøkonom

Program afd. Korinth ved Fåborg:
Kl. 10.00 Velkommen og Rundvisning
Kl. 10.30 Oplæg om EUD Landmand og EUX Landmand
Kl. 11.00 Rundvisning og oplæg om 10. klasse
Kl. 11.30 Oplæg om EUD Landmand og EUX Landmand
Kl. 12.00 Rundvisning og oplæg om 10. klasse
Kl. 12.30 Oplæg om EUD Landmand og EUX Landmand
Kl. 13.00 Rundvisning og oplæg om 10. klasse
Kl. 14.00 Tak for i dag

Program afd. Dalum i Odense:
Kl. 10.00 Velkommen og Rundvisning
Hele dagen er der information om
Studenterforløb, 2. hovedforløb, produktionsleder og agrarøkonom
Kl. 10.30 Oplæg om EUX Landmand
Kl. 11.00 Rundvisning
Kl. 11.30 Oplæg om EUX Landmand
Kl. 12.00 Rundvisning
Kl. 12.30 Oplæg om EUX Landmand
Kl. 13.00 Rundvisning
Kl. 14.00 Tak for i dag

Hvis du overvejer at starte på den almindelige landbrugsuddannelse (EUD Landmand), vil du sandsynligvis have størst glæde af at besøge afdelingen i Korinth. Her foregår al undervisning på grundforløbet samt 1. hovedforløb, og du kan høre om indhold i skoleforløbet, uddannelsesaftaler og praktikpladser.

Hvis du overvejer at starte på EUX Landmand, som er en kombination af landbrugsuddannelsen og en gymnasial eksamen, kan du have glæde af at besøge begge afdelinger. Skolen udbyder EUX grundforløb på både afdelingen i Korinth og afdelingen i Odense. EUX hovedforløb foregår dog kun på afdelingen i Odense, og her kan du desuden høre om fortsættelsen af landbrugsuddannelsen samt produktionsleder og agrarøkonom.

Særligt for de to afdelinger:

Afdelingen i Korinth ligger midt i naturen med marker, dyr og maskiner lige uden for døren. Det er her al den praktiske undervisning foregår, og du kan blandt andet få glæde af vores værksteder, moderne undervisningsstald til kødkvæg samt fire nye traktorer. Du bor sammen med dine klassekammerater og deler skolen med eleverne på EUD grundforløb og 1. hovedforløb. Hvis du interesserer dig for maskiner, husdyr eller heste, er der rigtig gode muligheder for at dyrke din interesse i skolens elevværksted, landbrug eller professionelle ridecenter med bl.a. ridehaller, springbane, dressurbane og naturskønne rideruter i området omkring skolen.

Afdelingen i Odense ligger kun få kilometer fra centrum. Det er skolens største afdeling, og det er nemt at komme hertil både i bil og med offentlig transport. Som grundforløbselev bor du sammen med dine klassekammerater på jeres egen gang med egen opholdsstue, men I deler spisesal, sportshal, café og fællesarealer med skolens ældre elever samt internationale studerende. Udover EUX-uddannelsen huser afdelingen al undervisning på produktionsleder- og agrarøkonomuddannelsen samt det sidste hovedforløb på landbrugsuddannelsen.

Uanset hvilken afdeling, du vælger at bo og tage grundforløb på, vil undervisningen i de praktiske fag foregå på afdelingen i Korinth.

Kom til åbent hus og hør meget mere, om alt det, vi kan tilbyde dig.

Du kan læse mere om vores uddannelser – her.

Kontakt evt. administrationsleder Gitte Borup:

Gitte Borup

Gitte Borup

administrationsleder

 

 

 

 

 

 

 


TLP Team Pro