Uddannelser

Landbrugsuddannelse – EUX

EUX Landmand er for dig, der vil kombinere et alment gymnasialt forløb med en landbrugsuddannelse

 

Du får samme mulighed for at læse videre som dem, der har gennemført en gymnasial uddannelse. Du kan også vælge at arbejde som faglært landmand eller videreuddanne dig til produktionsleder/agrarøkonom.

 

Allerede på grundforløbet kommer du i gang med fag om teknik, dyr og planter. Du kommer i stalden, værkstedet, maskinhallen og på marken, hvor du får praktiske erfaringer. På hovedforløbet specialiserer du dig senere inden for kvæg, svin eller planter.

 

Al undervisning indenfor både de landbrugsfaglige og gymnasiale fag foregår på Dalum Landbrugsskole, hvilket styrker det tværfaglige samarbejde mellem dine fag.

Hør det fra andre

Derfor valgte jeg Dalum

Hvad var vigtigt for dig, da du skulle vælge uddannelse?
Det spurgte vi et par af de nye EUX-elever om, og her kan du høre mere om deres tanker og overvejelser.

Skolen udbyder EUX Grundforløb på både afdelingen i Korinth og afdelingen i Odense. EUX Hovedforløb foregår dog kun på afdelingen i Odense.

 

Særligt for de to afdelinger:

Afdelingen i Korinth ligger midt i naturen med marker, dyr og maskiner lige uden for døren. Det er her al den praktiske undervisning foregår, og du kan blandt andet få glæde af vores værksteder, moderne undervisningsstald til kødkvæg samt fire nye traktorer. Du bor sammen med dine klassekammerater og deler skolen med eleverne på EUD Grundforløb og 1. Hovedforløb. Hvis du interesserer dig for maskiner, husdyr eller heste, er der rigtig gode muligheder for at dyrke din interesse i skolens elevværksted, landbrug eller professionelle ridecenter med bl.a. ridehaller, springbane, dressurbane og naturskønne rideruter i området omkring skolen.

Faglig profil

 

 • Tilbyder grundforløb på både EUD & EUX
 • Undervisning i praktiske fag fordelt over hele året
 • Al undervisning foregår på skolen (også de gymnasiale fag)
 • Gode muligheder for faglig udvikling

 

Fritid

 

 • Tæt på naturen og landbruget
 • Gode muligheder for at dyrke din interesse for dyr/hest & maskiner
 • Gode lokale tilbud bl.a. gratis biograf & træningscenter
 • Undervisning i jagttegn
 • Stærkt socialt sammenhold

Afdelingen i Odense ligger kun få kilometer fra centrum. Det er skolens største afdeling, og det er nemt at komme hertil både i bil og med offentlig transport. Som grundforløbselev bor du sammen med dine klassekammerater på jeres egen gang med egen opholdsstue, men I deler spisesal, sportshal, café og fællesarealer med skolens ældre elever samt internationale studerende. Udover EUX-uddannelsen huser afdelingen al undervisning på produktionsleder- og agrarøkonomuddannelsen samt det sidste hovedforløb på landbrugsuddannelsen.

 

Uanset hvilken afdeling, du vælger at bo og tage grundforløb på, vil undervisningen i de praktiske fag foregå på afdelingen i Korinth.

Faglig profil

 

 • Tilbyder hele EUX Landmand
 • Undervisning i praktiske fag foregår i perioder
 • Al undervisning foregår på skolen (også gymnasiale fag)
 • Gode muligheder for faglig udvikling i udlandet

 

Fritid

 

 • Tæt på storbyen
 • Internationalt studiemiljø med en del ældre studerende
 • Aktivt elevråd og idrætsudvalg
 • Gode lokale tilbud bla.a træningscenter & indkøbscenter
 • Undervisning i jagttegn
 • Stærkt socialt sammenhold

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen tager i alt 4 år og er fordelt på 3 skoleperioder og 2 oplæringsperioder med start i august og med afslutning i juni:

 

(EUX står for en erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen)

Uddannelsens indhold

EUX Landmand indeholder fag og niveauer, der svarer i omfang til en 2-årig gymnasial uddannelse, samtidig består din uddannelse af både oplæringsperioder og den fulde skoleundervisning fra landbrugsuddannelsen.

 

Uddannelsen giver dig altså en gymnasial eksamen, uden at du mister noget fra landbrugsuddannelsen, og du er fagligt ligestillet med landbrugselever uden EUX.

 

Kombination af internationale muligheder under både skole- og oplæringsperioder giver dig gode forudsætninger for at sammensætte et meget internationalt uddannelsesforløb.

 

Allerede på grundforløbet bliver du tilbudt et tre ugers ophold i Irland. På 1. Hovedforløb tilbyder vi en studietur af én uges varighed, der de seneste år er gået til USA, og mange elever afvikler også den sidste oplæringsperiode på seks måneder i udlandet.

 

Oversigt over fag på EUX Landmand

Find læreplads

I oplæringsperioden afprøver du de ting, du har lært på skolen, bliver rutineret i arbejdet og oplever hverdagen i jobbet. Du får praktisk oplæring i de arbejdsområder, der hører til din uddannelse.

 

Du skal selv finde en læreplads og indgå en skriftlig uddannelsesaftale med din læremester, men vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig godt på vej.

 

Vi har et stærkt netværk blandt læremestre og plejer at sige, at når vores grundforløbsklasser er færdige, er der en aftale til alle, som vil landbruget.

 

Der er flere muligheder, når du skal finde læreplads til uddannelsen efter grundforløbet (hovedforløbet). Du kan finde en virksomhed, der dækker hele din oplæringsperiode, eller du kan kombinere flere kortere aftaler med flere virksomheder.

 

Kontakt evt. vores lærepladsvejleder Kasper Hansen (kah@dalumls.dk) eller Krestine Høgh (kh@dalumls.dk) for at høre mere.

 

Her kan du møde Marie, som er i lære på en kvæggård:

Og her kan du få et par gode råd med til lærepladssøgningen:

I lære i udlandet

Vil du tage en del af din oplæring i udlandet?

 

På Dalum Landbrugsskole er der flere muligheder for at få luft under vingerne og brugbar erhvervserfaring fra et kort eller langt oplæringsophold i udlandet. Hvorfor ikke benytte muligheden til at opleve verden og hvordan andre kulturer driver landbrug under din uddannelse?

 

Erasmus+ ophold i 3 uger på grundforløbet

 

Uanset om du læser EUD eller EUX Landmand kan du på grundforløbet komme i tre ugers virksomhedsforlagt undervisning i udlandet. Alt er tilrettelagt og betalt – det eneste, du skal gøre, er at pakke kufferten, dit gode humør og være åben overfor at lære en anden måde at drive landbrug på og være familie på.

 

Du bor hos en værtsfamilie i tre uger, hvor du får kost og logi mod til gengæld at hjælpe med at drive deres landbrug. Du kan vælge at arbejde med heste, husdyr eller planteavl. Rejsen og opholdet bliver betalt via et Erasmus-legat, og derfor er opholdet gratis for dig. Dog skal du selv betale dine lommepenge, og de oplevelser, som du evt. vil deltage i, så længe du er afsted.

Hvad får du ud af et ERASMUS+ ophold:

 • du får dine rejse- og opholdsudgifter samt forsikring betalt.
 • du bor hos en vært eller i eget hus/lejlighed.
 • du møder en ny kultur og lærer et nyt sprog.
 • du får fantastiske oplevelser.
 • skolen godkender opholdet, så det tæller som en del af din uddannelse.

 

Hvilke lande kan du komme i oplæring i:

 • Irland.
 • Norge.
 • Island.
 • Holland.

 

Længere oplæringsophold i udlandet

 

Din uddannelse på Dalum Landbrugsskole kan let tilføres et internationalt præg. Du har mulighed for at tage et kortere eller længere oplæringsophold i udlandet mellem 1. og 2. hovedforløb.

 

Vi har erfaring med elever, der har taget en del af deres oplæring i Norge, Irland, Rumænien, Holland, Frankrig, USA, Australien og New Zealand.

 

Du er selv ansvarlig for at arrangere din rejse, finde din vært og bolig samt at søge om visum og opholds- og/eller arbejdstilladelse. Du skal ligeledes selv sørge for syge- og rejseforsikring mv. før du rejser til udlandet. Men du kan altid få råd og vejledning af skolens internationale praktikteam. Se herunder.

 

Du bør begynde planlægningen af dit udlandsophold i god tid ca. 1-1½ år inden afrejsen for at sikre dig støtte til dine udgifter, aftale med vært og eventuel ansøgning af visum mv. Oplæringsopholdet kan foregå hos en vært efter eget valg eller hos en af skolens partnere i de lande, der er kendt og godkendt af Dalum Landbrugsskole. Bemærk, at der kan ikke arrangeres ophold i lande eller regioner, hvor Udenrigsministeriet fraråder danskere at rejse hen. Se Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

 

Der er jævnligt orienteringsdage på uddannelserne, hvor der oplyses om mulighederne for at komme på oplæringsophold i udlandet. Ved orienteringsdagene forventes det, at studerende, der tidligere har været på udveksling, er villige til at fortælle andre studerende om deres oplevelser og erfaringer.

 

Her kan du få hjælp til udlandsophold:

 

Erasmus+

Gennem skolen kan der søges tilskud til rejse- og opholdsudgifter i forbindelse med udvekslinger og internationale aktiviteter på skolen, i organisationen eller i virksomheden.

 

Hvis du vælger et Erasmus-ophold, kan det foregå i EU-medlemslande, samt Norge, Island, Tyrkiet, Liechtenstein og Makedonien.

 • Du modtager et fast Erasmus-stipendium, mens du er i udlandet, og du kan også tage din SU med. Stipendiets størrelse afhænger af, hvilket land du rejser til, og hvor mange dage opholdet er.
 • Legatet kan søges til 90 dages ophold i udlandet. Oplæringsopholdet må dog gerne vare længere.
 • Du modtager 80 % af dit stipendium kort før afrejse, mens de sidste 20 % udbetales, når du har udfyldt en endelig evaluering efter dit ophold.
 • Du skal som minimum have afsluttet 1. år af dit studium, før du tager afsted, og der skal gives fuld merit for opholdet.
 • Det anbefales, at dit uddannelsessted laver en skriftlig aftale med værten.

 

Opholdene vil typisk vare mellem 3 uger og 9 måneder.

Læs mere om Erasmus+: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse på Styrelsens hjemmeside.

 

OIU

OIU står for Oplæring I Udlandet og er en dansk ordning for unge i erhvervsuddannelserne. Du kan tage nogle eller alle oplæringsperioderne i udlandet, mens alle skoleophold foregår i Danmark. Du får økonomisk tilskud fra AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag – tidligere AER).

 

Der findes dette tilbud til landbrugselever, som anvender OIU-ordningen. Hvis du er landbrugselev, kan du kontakte:

 

 • Travel to Farm som er en nonprofit udvekslingsorganisation, der drives af danske landbrugsorganisationer. Organisationen formidler oplæringsophold i udlandet til danske landbrugselever og andre danske unge med praktisk erfaring indenfor landbrug. Læs mere om Travel to Farm på deres hjemmeside

 

Oplæringen kan foregå i et hvilket som helst land. Læs mere om OIU-ordningen på Styrelsens hjemmeside eller kontakt skolens OIU-koordinator for flere oplysninger.

 

DK-USA programmet

DK-USA programmet støtter udvekslinger af elever på uddannelses- og oplæringsophold i USA og samarbejde mellem danske erhvervsskoler og amerikanske “community colleges”.

For at få tilskud skal opholdet være en del af din danske uddannelse, og du skal være afsted i mindst fire uger. Skolen skal søge på dine vegne, så forhør dig hos den internationale koordinator.
Læs mere om DK-USA samarbejdet inden for erhvervsrettet uddannelse.

 

Er du interesseret i at høre nærmere om ophold i udlandet, kan du kontakte skolens internationale vejledningsteam:

 

Mie Himmelstrup Vesterager, mhv@dalumls.dk, +45 23 23 07 25

Krestine Høgh, kh@dalumls.dk, +45 29 16 64 61

Kasper Hansen, kah@dalumls.dk, +45 24 41 91 82

 

Legater og fonde, som du kan søge

I Legatbogen finder du en oversigt over alle fonde og legater i Danmark.

 

Vi kan også henvise til Fruervadgårds Mindelegat. Der er ansøgningsfrist i januar og oktober.

 

Katoni har oprettet et legat, som støtter studier, ophold og arbejde inden for kulturområdet.

 

Hedvig og Johannes Sørensens Mindelegat (Lergaard) uddeler legater for en samlet sum på kr. 200.000. Disse legater går til unge under uddannelse indenfor landbruget. I dag ejes Lergaard af Helle og Lars-Ejnar Jeppesen, og udover at være en moderne gård med bl.a. planteavl i form af frø og korn, så er den gamle gård også hjemsted for Hedvig og Johannes Sørensens Mindelegat.

 

Få hjælp til, hvad du skal tage højde for i forbindelse med ansøgning af fonde hos Fundraising.how.

 

Hvis man er elev/lærling på Dalum Landbrugsskole, kan man søge Ove Madsens Mindefond.

Fondens formål er at yde støtte til, at unge mennesker kan uddanne sig til landmænd, eller som måtte være uddannet, men ønsker at videreuddanne sig til gavn og glæde for dansk landbrug.

Endvidere kan der også anvendes beløb til landmænd, der på grund af dem uvedkommende forhold, har brug for ferie eller lignende.

Ansøgningsfrist: 1. marts – 15. april.

Send ansøgningen til: Advokatsekretær Marianne Østbjerg, AdvokatFyn a/s, på e-mail: ma@advokatfyn.dk

 

Som elev/lærling på Dalum Landbrugsskole, kan man også søge Jens og Anna Jensens Fond.

Fondens formål er at uddele rejselegater til unge landmænd under uddannelse, der vil dygtiggøre sig ved et længere ophold i udlandet.

Send ansøgningen til: Jens og Anna Jensens Fond, c/o Carl Martin Christensen, på e-mail: kate.cmc@dukamail.dk

Økonomi

Undervisningen er gratis. Du får løn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft, altså både i oplærings- og skoleperioderne.

 

Lønnen er aftalt mellem arbejdsgivere og den faglige organisation på området. Begyndelseslønnen for lærlinge i erhvervsuddannelserne ligger typisk mellem 9.500 kr. og 12.500 kr. om måneden og stiger for hvert år.

 

Hvis du har en uddannelsesaftale, der dækker grundforløbet, får du også løn på grundforløbet. Har du ikke det, kan du søge SU, hvis du er fyldt 18.

 

Du kan på visse betingelser få tilskud til dækning af dine transportudgifter.

 

Se den gældende prisliste.

Specialpædagogisk Støtte (SPS)

På Dalum Landbrugsskole kan du få støtte til at gennemføre din uddannelse, hvis du for eksempel er ordblind, har en psykisk funktionsnedsættelse eller lever med en alvorlig og/eller kronisk sygdom.

 

Det er vigtigt, at du gør uddannelsesstedet opmærksom på dit behov for støtte så tidligt som muligt. Kontakt skolen, så snart du er optaget, og gør opmærksom på dit behov for støtte. Det giver os de bedste forudsætninger for at have hjælpen parat, når du starter i skole.

 

Kontaktoplysning til SPS-ansvarlig på Dalum Landbrugsskole, Vivi Hansen, er tlf.: 21 76 82 28 eller e-mail: vno@dalumls.dk.

 

Dokumentation for ordblindhed

Har du tidligere taget Ordblindetesten, er det din dokumentation. Har du ikke tidligere taget Ordblindetesten, men har du mistanke om, at du er ordblind, kan den SPS-ansvarlige guide dig i forhold til at blive testet. Dit behov for støtte bliver udredt på baggrund af Ordblindetesten.

 

Når dit behov for hjælpemidler og/eller anden støtte er afklaret, ansøger den SPS-ansvarlige om at få bevilliget hjælpemidler og anden støtte. Når hjælpen er bevilget, kontakter den SPS-ansvarlige dig igen, og du får udleveret hjælpemidlerne.

 

Psykisk funktionsnedsættelse

Hvis du har en psykisk funktionsnedsættelse kan det være svært at overskue og gennemføre en ungdomsuddannelse. Derfor kan du få støtte gennem SPS-ordningen.

 

Du vil typisk få bevilliget støttetimer enten i form af studiestøttetimer eller støttepersontimer. SPS er ikke behandling eller terapi. Støtten er udelukkende knyttet til uddannelsen, og formålet er at hjælpe dig med at kunne gennemføre uddannelsen.

 

Alvorlig og/eller kronisk sygdom

Har du en kronisk eller alvorlig sygdom, som giver indlæringsmæssige vanskeligheder, eller behov for hjælp til at strukturere og prioritere din tid, er det muligt at søge og få støtte gennem SPS.

 

Støtten kan hjælpe med at kompensere for følgevirkningerne af sygdommen, men ikke med behandling af selve sygdommen. Vi vil typisk tilrettelægge et individuelt støtteforløb, som skal sikre, at du kan opfylde uddannelsens mål.

 

SPS for elever med alvorlig eller kronisk sygdom kan omfatte støttetimer, hjælpemidler, instruktion i hjælpemidlerne og sekretærhjælp.

I støttetimerne kan der for eksempel være fokus på:

 

 • At udvikle strategier til at styrke og understøtte elevens faglige overblik og struktur.
 • At bruge planlægningsværktøjer, som eleven kan anvende i en konkret skriveproces.
 • At dele større projekter op i mindre dele og på den måde gøre dem mere overskuelige.

Adgangskrav

For at blive optaget på EUX Landmand skal du have en 9./10. klasses afgangseksamen samt minimum have opnået karakten 02 i dansk og matematik.

 

Du skal dog være opmærksom på, at uddannelsen stiller høje boglige krav, og du skal derfor have lyst til at gå i skole.

 

Der bliver afholdt optagelsessamtale med alle kommende elever og dine forældre.

Kostskole

På Dalum Landbrugsskole stopper skolelivet ikke, når den sidste lektion er overstået, for kostskolemiljøet gør hele døgnet til en speciel skoleoplevelse.

 

Som elev på EUX Landmand har du mulighed for at bo på Dalum Landbrugsskoles afdeling i Odense eller i Korinth, og næsten alle vores elever bor og spiser på skolen, hvilket giver mange gode oplevelser og et rigtigt godt fællesskab.

 

Hvis du er under 18 år og ikke har en uddannelsesaftale, er det gratis at bo og spise på skolen. Hvis du er over 18 år, koster det 550 kr. om ugen, men du kan søge om SU, hvis du ikke får lærlingeløn.

 

Vi vægter en aktiv fritid. Dels i forhold til forberedelse af faglige opgaver, dels i forhold til sociale arrangementer, der kan være med til at gøre dit skoleophold sjovt og uforglemmeligt. Du kan for eksempel tage del i aktiviteterne i idrætsudvalget eller melde dig under fanerne i vores cafeudvalg, som blandt andet arrangerer temafester og lignende.

 

På Dalum Landbrugsskole hjælper vi hinanden, og du er altid velkommen til at kigge forbi lærerværelset eller kontoret, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

 

Vi har også en lektiecafe på Dalum Landbrugsskole, og da kammeraterne altid er lige i nærheden, er der også altid hjælp at hente, hvis du har brug for hjælp til en opgave.

 

Afdelingen i Odense er hovedsageligt for skolens ældste elever. Her vil du møde mennesker ikke bare fra hele Danmark, men også fra mange andre lande i verden. På Dalum Landbrugsskole har vi mange internationale studerende, og vores placering centralt i Danmarks tredjestørste by har gjort det muligt at skabe et helt unikt studiemiljø på tværs af andre nationaliteter og studieretninger.

 

På Dalum Landbrugsskole knytter du venskaber og netværk for livet.

 

Her kan du møde Kristine og Vanessa, som selv er EUX-elever og vil vise dig rundt på skolen.

(Det var i forbindelse med opførelsen af vores Innovationshus.)

Hvis du interesserer dig for heste og vil have din hest med i skole, har du mulighed for at få den opstaldet på vores afdeling i Korinth, hvor vi har ridecenter, ridebane m.m. – og selvfølgelig også en dejlig natur, man kan ride i. Her er det muligt både at få  helpart i en hest og halvpart i en hest. Læs mere om Dalum Hestecenterher.

 

I de uger, der er elever på skolen, tilbydes (såfremt der er til­slut­ning): 2 timers hestefaglig aktivitet (én fast hverdag kl. 18.30-21.30). Vi tilbyder 4-6 ekskursioner hen over året for heste-interessere­de. Det kunne f.eks. være: Hest og rytter m. clinic (tors-/fredag) (marts, incl. én overnatning); Store Hestedag (sept., dagstur i en weekend); Stutteribesøg  (planlægges efter ønske) samt DM og internationalt stævne (maj-juni).

 

Livet på kostskolen hviler på princippet om frihed under ansvar, og alle er ansvarlige for at tage hånd om hinanden og passe godt på skolen.

Brobygning

Skal du vælge uddannelse? Og vil du gerne have en gymnasial uddannelse og samtidig dyrke din interesse for natur, dyr, planter og maskiner? Så vil vi rigtig gerne invitere dig i brobygning.

 

Som brobygningselev på EUX Landmand har du mulighed for at bo på skolens afdeling i Odense. På den måde oplever du både, hvordan undervisningen foregår i dagtimerne og den hyggelige atmosfære på skolen om aftenen.

 

Du har mulighed for at snakke med lærerne og de elever, der går på afdelingen, så du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have.

 

Du kan vælge både 5-dages, 3-dages og 2-dages ophold.

 

Lyder det spændende? Så kontakt din klasselærer eller UU-vejleder, så du kan blive tilmeldt.

 

Se evt. mere i vores Værd-at-vide-pjece.

 

Brobygning på vores afdeling i Odense – se kontaktperson – her.

Brobygning på vores afdeling i Korinth – kontaktperson, Katrine Jensen, mail: kje@dalumls.dk, tlf. 66 13 21 30.

Hvis du vil vide mere, er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til Gitte Borup, som er studievejleder her på Dalum Landbrugsskole, på mail: gb@dalumls.dk eller tlf. 63 13 27 00.

 

Her kan du møde et par elever, som har prøvet at være i brobygning:

Fremtidsmuligheder

De gymnasiale fag, du får med en EUX Landmand, åbner mulighed for, at du kan blive optaget på diverse naturvidenskabelige universitetsuddannelser. Det kunne for eksempel være dyrlæge, husdyrvidenskab, biologi, naturressourcer, farmaceut og ingeniør.

 

Med EUX Landmand har du en stor fordel, hvis du vil videre på de videnskabelige studier som agronom, dyrlæge eller biolog. Du har ikke kun en teoretisk studentereksamen, du har også praktisk erfaring at trække på, og det kan være en stor hjælp.

 

Du kan også vælge at videreuddanne dig og blive produktionsleder eller agrarøkonom, eller du kan søge optagelse på et erhvervsakademi og læse videre til for eksempel jordbrugsteknolog eller produktionsteknolog.

Du kan også bruge din landbrugsuddannelse og tage arbejde som faglært landmand eller selv etablere dig som landmand.

 

Der er gode jobmuligheder i landbruget. Brugene bliver stadig større, og det kan være dyrt at etablere sig som selvstændig ung landmand. Til gengæld er der behov for ansatte i erhvervet.

 

De gode beskæftigelsesmuligheder understreges af, at landbrugsuddannelsen i 2018 er blevet udpeget som fordelsuddannelse, hvilket er uddannelser inden for fag, hvor arbejdsgiverne forventer et særligt stort behov for arbejdskraft.

Praktiske oplysninger

Når du starter som elev på Dalum Landbrugsskole, afdeling Odense, er der en række praktiske oplysninger, du skal være opmærksom på.

 

Det kunne være emner som spisetider, tøjvask, rengøring, ferier, indkvartering på værelser, kontaktoplysninger til aftenvagt osv. Læs f.eks. om fraværsregistrering – her.

 

Vi har samlet alle oplysningerne i denne folder:

 

Velkommen til Dalum Landbrugsskole

Når du starter som elev på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth, er der også her en række praktiske oplysninger, du skal være opmærksom på.

 

Vi har samlet alle oplysningerne i denne folder:

Velkommen til Dalum Landbrugsskole Afd. Korinth

Tilmelding og uddannelsesstart

EUX Grundforløb 1 i  2023, 2024, 2025 og 2026:

EUX Grundforløb 1  er startet 7. august 2023 – 12. januar 2024 (ferie: 22. sept., uge 42, 6. nov., 8. dec., 21. dec.-1. jan. 2024).
EUX Grundforløb 1 starter 5. august 2024 – 10. januar 2025 (ferie: uge 42, 23. dec.-5. jan. 2025).
EUX Grundforløb 1 starter 11. august 2025 – 16. januar 2026 (ferie: uge 42, 22. dec.-4. jan. 2026).
EUX Grundforløb 1 starter 10. august 2026 – 15. januar 2027 (ferie: uge 42, 21. dec.-3. jan. 2027).

 

EUX Grundforløb 2 i 2024, 2025, 2026 og 2027:

EUX Grundforløb 2 starter 15. januar 2024 – 21. juni 2024 (ferie: uge 7, 25.-27. marts, 10. maj).
EUX Grundforløb 2 starter 13. januar 2025 – 20. juni 2025 (ferie: uge 7, 14.-16. april, 30. maj 2025).
EUX Grundforløb 2 starter 19. januar 2026 – 26. juni 2026 (ferie: uge 7, 30. marts-1. april, 15. maj 2026).
EUX Grundforløb 2 starter 18. januar 2027 – 25. juni 2027 (ferie: uge 7, 22.-24. marts, 7. maj 2027).

 

EUX 1. hovedforløb i 2023, 2024, 2025 og 2026:

EUX 1. hovedforløb starter 28. august 2023 – 28. juni 2024 (ferie: 21. dec.-1. jan. 2024, uge 7, 10. maj).
EUX 1. hovedforløb starter 26. august 2024 – 27. juni 2025 (ferie: 23. dec.-5. jan. 2025, uge 7, 30. maj).
EUX 1. hovedforløb starter 25. august 2025 – 26. juni 2026 (ferie: 22. dec.-4. jan. 2026, uge 7, 15. maj).
EUX 1. hovedforløb starter 24. august 2026 – 2. juli 2027 (ferie: 21. dec.-3. jan. 2027, uge 7, 22.-24. marts, 7. maj).

 

EUX 2. hovedforløb i 2024, 2025 og 2026:

EUX 2. hovedforløb starter 15. januar 2024 – 28. juni 2024 (ferie: 10. maj).
EUX 2. hovedforløb starter 13. januar 2025 – 27. juni 2025 (ferie: 30. maj).
EUX 2. hovedforløb starter 13. januar 2026 – 3. juli 2026 (ferie: 30. marts-1. april, 15. maj).

 

Tilmelding sker via den koordinerede tilmelding til ungdomsuddannelse www.optagelse.dk.

 

Du er også velkommen til at sende en forhåndstilmelding via skolens hjemmeside her:

Tilmelding EUX Grundforløb 1 Tilmelding EUX Grundforløb 2 Tilmelding EUX 1. Hovedforløb Tilmelding EUX 2. Hovedforløb

Information frem til skolestart

Her er informationer frem til din skolestart.

 

 • Kalender (GF1) – se her
 • Kalender (1. HF) – se her
 • Lønoversigt for landbrugsuddannelsen – se her
 • Uddannelsesaftaleblanketter – se her
 • Aftale mellem elev og læremester – se her
 • Løntilskud for elever og lærlinge – se her
 • Prisliste (GF og 1. HF) – se her
 • Prisliste (2. HF) – se her
 • Velkomstpjece EUX Landmand grundforløb – se her
 • Ansøgning om befordringsgodtgørelse – se her
 • Praktisk info (2. HF) – se her
 • Kalender (2. HF) – se her
 • IT-politik på Uddata (2. HF) – se her

 

Erklæringer om oplæring – se mere – her.

Har du spørgsmål

Kontakt os

administrationsleder på dalum landbrugsskole

Gitte Borup
administrationsleder

gb@dalumls.dk
63 13 27 00

Du kan også skrive til os via formularen.
Husk, du er altid velkommen til at kontakte os og komme på besøg.