Ta’ din hest med på Camp

Nyheder

Ta’ din hest med på Camp

Dalum HorseCamp er fire forrygende dage i selskab med andre unge, som også elsker hest, fællesskab og masser af frisk luft.

Hvis du interesserer dig for heste og hestesport og gerne vil møde nye kammerater og få en masse gode oplevelser helt tæt på dyr og natur, så er Dalum HorseCamp noget for dig.

Vi skal opleve hesten både i konkurrence og som fritidshest. I løbet af ugen skal vi besøge en masse spændende hestesteder, vi skal ride ud i naturen og blive meget klogere på det praktiske arbejde og omgang med heste.

På Dalum HorseCamp lægger vi stor vægt på at skabe en lærerig oplevelse og et godt socialt sammenhold blandt deltagerne. Du kan glæde dig til at møde mange andre unge med den samme interesse som dig selv.

På Dalum Landbrugsskole råder vi over en stor lys stald, ridehaller, springbane, dressurbane, roundpen samt gode muligheder for lange rideture i det dejlige naturområde rundt om skolen.

Om aftenen mødes vi med deltagerne fra Dalum Landbrugsskole’s anden camp, Dalum FarmCamp, og hygger os sammen. Vi skal for eksempel holde poolparty med drinks, god mad og musik.

Campen slutter med en fælles afslutning for venner og familie.

Du kan sagtens melde dig til Dalum HorseCamp, selv om du endnu ikke kender andre deltagere, men tag gerne din søster, bror eller bedste ven med og få en fantastisk uge i det grønne og en god afslutning på sommerferien.

Har du spørgsmål, så kontakt gerne sekretær Mai-Brit Sørensen på tlf. 63 13 27 26 eller mail: mbs@dalumls.dk.

Her er tilmelding til Dalum HorseCamp 2.-5. august 2022 – vi har nu lukket for tilmelding for dem, der ikke har deres egen hest med – desværre:
Når du har sendt tilmeldingen, modtager du et svar, der siger:
Tak for din besked. Den er nu afsendt. Det betyder, at du er tilmeldt.

  Jeg godkender hermed Dalum Landbrugsskole's privatlivspolitik

  Privatlivspolitik - læs mere

  Praktiske oplysninger

  • Dalum HorseCamp afholdes tirsdag til fredag i uge 31 (2.-5. august) på Dalum Landbrugsskole, Afd. Korinth, Spanget 7, 5600 Fåborg
  • Campen er åben for alle i alderen 12-16 år
  • Deltagelse kun 1.850 kr. alt inklusive – også opstaldning af egen hest under camp’en (sidste års pris)
  • Overnatning i enkelt- eller to-mands værelser
  • Mulighed for afhentning i bus ved færgen Spodsbjerg-Tårs
  • Var du med sidste år? Så har vi nye spændende aktiviteter til dig også! Vi giver 20% rabat til deltagere, som også var med sidste år.

   

  Se videoen fra sidste års Dalum HorseCamp: