Ta’ din hest med på Camp

Nyheder

Ta’ din hest med på Camp

Dalum HorseCamp er fire forrygende dage i selskab med andre unge, som også elsker hest, fællesskab og masser af frisk luft.

Hvis du interesserer dig for heste og hestesport og gerne vil møde nye kammerater og få en masse gode oplevelser helt tæt på dyr og natur, så er Dalum HorseCamp noget for dig.

Kan du lide at stå tidligt op og komme sent i seng? Dagen starter med fodring og pasning af hestene i stalden og slutter med fest og hygge omkring lejrbålet eller i rytterstuen.

Hesten er et pragtfuldt dyr, som kan give mange gode oplevelser. Vi skal opleve hesten både i konkurrence og som fritidshest. I løbet af ugen skal vi besøge en masse spændende hestesteder, vi skal ride ud i naturen på hesteryg og blive meget klogere på det praktiske arbejde og omgang med heste.

På Dalum HorseCamp lægger vi stor vægt på at skabe en lærerig oplevelse og et godt socialt sammenhold blandt deltagerne.

På Dalum Landbrugsskole råder vi over en stor lys stald, ridehaller, springbane, dressurbane, roundpen samt gode muligheder for lange rideture i det dejlige naturområde rundt om skolen.

Om aftenen mødes vi med deltagerne fra Dalum Landbrugsskole’s anden camp, Camp Dalum, og hygger os sammen. Vi skal for eksempel holde poolparty med drinks, god mad og musik.

Campen slutter med en fælles afslutning for venner og familie.

Du kan sagtens melde dig til Dalum HorseCamp, selv om du endnu ikke kender andre deltagere – du får masser af nye venner – men tag gerne din søster, bror eller bedste ven med og få en fantastisk uge i det grønne og en god start på sommerferien.

Praktiske oplysninger

  • Dalum HorseCamp afholdes tirsdag til fredag i uge 32 på Dalum Landbrugsskole, Afd. Korinth, Spanget 7, 5600 Fåborg
  • Campen er åben for alle i alderen 12-16 år
  • Deltagelse kun 1.500 kr. incl. kost og logi + 350 kr. for opstaldning af egen hest under camp’en (incl. strøelse og grovfoder)
  • Overnatning i enkelt- eller to-mands værelser
  • Mulighed for afhentning i bus ved færgen Spodsbjerg-Tårs
  • Var du med sidste år? Så har vi nye spændende aktiviteter til dig også!

Tilmelding

Tilmeld dig Dalum HorseCamp

Jeg godkender hermed Dalum Landbrugsskole's privatlivspolitik

Privatlivspolitik - læs mere